NIEUWS
We zijn sinds 25 juli 2018 gestopt met onze kraanactiviteiten.
Meer aandacht kunnen geven aan de exportlogistiek en verhuisassistentie + opslag in de regio en vooral voor de toekomst een geleidelijke overgang naar de jongere generatie, is voor ons de voornaamste reden voor dit besluit. We danken alle contacten die we tijdens onze 13-jarige kraanperiode hadden en die voor ons waardevol waren.

VERSCHEPINGEN

ATTENTIE
Het is niet toegestaan om voedsel, medicijnen en medische artikelen te verschepen waarvan de houdbaarheids datum is verlopen. Dit geeft grote problemen en extra kosten bij de import in de ontvangende landen.
Afhankelijk van  het land van bestemming moeten er importvergunningen worden aangevraagd en verleend voor medicijnen en medische apparatuur.
Verder is het ook verboden voor alle bestemmingen om gebruikte kleding en schoenen te verschepen die direct op de huid gedragen wordt, zoals ondergoed, zwemkleding, t-shirts, teenslippers enz

Export zendingen:
Voor alle zendingen naar Afrika graag eerst contact met ons opnemen over de mogelijkheden en importsituatie, voordat er goederen worden klaargemaakt en afgeleverd bij ons.
In steeds meer landen zijn de vrijstellingen voor importbelastingen sterk gewijzigd of ingetrokken en dat heeft tot gevolg dat de kosten bij import veel hoger kunnen zijn dan verwacht wordt.
Voor alle bestemmingen is het aanbod van goederen en daarmee de ook de verschepingen tamelijk onregelmatig. Dat is de reden dat we geen verschepingen meer aankondigen op de website. Graag voortaan dus navragen per email of telefoon.
.
Projectverschepingen
Directe projectverschepingen per zeevracht en luchtvracht op aanvraag.
 
Verdere informatie en tarieven op aanvraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0111-651690